keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Meemi

Joskus, jo useampi vuosi sitten, blogeissa kiertäneitä haasteita kutsuttiin meemeiksi. Päätin tällä kertaa toteuttaa yhden sellaisen. Luvassa siis super tylsiä huippu mielenkiintoisia, täysin mihinkään liittymättömiä tietoja minusta. Lukeekoon ken viitsii. Selatkoon pelkät kuvat ken ei viitsi. Ja skipatkoon koko postauksen ken haluaa. ;)Neljä eläintä, joista pidän: 

1. Koira
2. Lammas
3. Pingviini
4. Kirahvi
 
Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt:

1. Lapsenlikka
2. Myymäläetsivä
3. Kaupantäti
4. Yrittäjä

Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla:
 
1. Mökillä
2. Lapissa
3. Kreikassa
4. Intiassa

Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkään katsella:
 
1. Greyn Anatomia
2. Frendit
3. American Idol
4. Ruokaohjelmat

Neljä elokuvaa, jotka voin katsoa uudestaan ja uudestaan:
 

Neljä lempiruokaani:
 
1. Juustot
2. Suklaakakku
3. Tapakset
4. Lohikeitto
 
Neljä lempijuomaani:
 
1. Pepsi Max
2. Kahvi (maidolla)
3. Lime Friss
4. Kylmä olut


Neljä internet-sivua, joilla käyn melkein päivittäin:
 
1. Sähköposti
2. Oma blogi
3. Seuraamani blogit
4. Uutiset


Kuvat
Meemin saa toki kuka vain napata matkaansa ja vastailla ko. kysymyksiin, jos siltä tuntuu. Ü


 
Kivaa keskiviikkoa kaikille!
10 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea listojasi, ei siis yhtään tylsää! Pari kommenttia pakko laittaa: minäkin olen Gray's Anatomy -fani nuorimman tyttäreni kanssa. Meillä on ollut jo vuosia sellainen rituaali, että katsomme tyttären sängyssä vierekkäin vällyjen alla ohjelman ja varjelkoon sitä, joka yrittää häiritä meitä astumalla samaan huoneeseen tai soittamalla juuri GA:n aikaan. Jos toinen ei ole pystynyt katsomaan, olemme tallentaneet ohjelman ja sitten katsoneet yhdessä. Ja sitten me katsotaan vanhoja kausia boksilta!

  Toinen kommentti koskee Magnolia-leffaa, joka mulla on dvd:nä. Olen katsonut sen monta kertaa, mutta en ole tuntenut itseni lisäksi kuin yhden tutun, jonka mielestä se on hyvä leffa. Ja nyt sinäkin pidät siitä. Elokuva herättää aina ajatuksia, on moniulotteinen ja kuvaa hyvin ihmiselon kirjoa.

  Mukavaa pakkaspäivää!

  VastaaPoista
 2. Aikku: kivasti sanottu - kiitos! <3

  Ihana tuo sinun ja tyttären yhteinen juttu. Kertakaikkiaan! <3 GA on kyllä mahtava sarja! 'Kieli pitkällä' odotan, että milloin taas uudet jaksot alkavat..

  Hauskaa, että sinäkin pidät "Magnoliasta". :) Minäkään en nimittäin taida mieheni lisäksi tietää ketään muuta, joka ko. elokuvasta pitäisi. Minun mielestä se on aivan loistava! Ja ajattelen siitä ihan juuri noin kuin sinäkin.

  Terkkuja teidän poppoolle! <3

  PS. Nappaa ihmeessä meemi matkaasi. Lukisin tosi mielelläni myös sinun 'listasi', *vink, vink*.. ;)

  VastaaPoista
 3. Joka kohdasta löytyi ainakin yksi yhteinen lemppari (tai fakta) :)

  Vähän kiinnostaisi, että millainen yritys sinulla on/on ollut. Ymmärrän kyllä mikäli haluat pitää sen "salassa".

  Mulla on nykyään melkein tämä keskiviikko ainoa harrastusvapaa ilta arkena. Subilta tulee myös hauska "Tyhjätaskut" tänään 20:a. Kestää vain puoli tuntia.

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 4. Koiratäti: nuo "meemit" kysymyksineen on ihan hassuja, mutta silti tykkään toisten blogeista lukea niitä. :)

  Meillä oli aikoinaan muutaman vuoden sisustuskauppa eli silloin olin yrittäjänä.

  Tuo "Tyhjätaskut" onkin minulle ihan vieras ohjelma. Täytyykin ensi viikolla muistaa laittaa nauhotukseen. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. Hauskahan tuota listaa oli lukea. Varsinkin kun joka kohdasta löytyi useampi omaa elämää vastaava kohta. Tytön kanssa ollaan muuten katsottu Greyn Anatomiaa joulusta saakka.Joulun jälkeen oli oikein maraton:) Kirahvin olen muutoin nähnyt luonnossakin. Ainoalla Namibiaan tekemälläni matkalla. Villinä - ei siis luonnonpuistossa. Koettakaahan selvitä näistä jäljellä olevista pakkasista. Terveiset Ossilasta M-L ja Ossi:)

  VastaaPoista
 6. Marja-Leena: no kiva! Muistelinkin, että teillä on tyttären kanssa samanlaiset kuviot GA:n suhteen kuin Aikullakin. Hauskaa! <3

  Wou, nyt olen vähän kateellinen! ;) Onpa mieletöntä, että olet nähnyt kirahvin ihan luonnossa! Ne on upean näköisiä eläimiä, joita itse olen päässyt näkemään vain muutaman kerran eläintarhassa. No, ehkä vielä joskus..

  Samoin sielä, koettakaa tekin Ossin kanssa kestää vielä hetki näitä pakkasia. Ihanasti onneksi jo kevätaurinko paistaa! ☼

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Mami katto tässä taannoin jonkun kirahvidokumentin töllöstä tai youtubesta... tai jostain, ja koska mami RAKASTAA nippelitietoja, oli se ihan vaikuttunu kun siellä kerrottiin et kirahvin ei tartte kannatella kaulaa ylhäällä pystyssä vaan sillä on sellanen tooooosi vahva "kaulajänne", joka pitää kaulan pystyssä. Mut sit se kirahvi joutuu tekemään töitä et saa sen kaulansa venytettyä alas. Aikasten hämmästyttävää, vai mitä?

  t. Shelttien nippelitietotoimisto

  VastaaPoista
 8. annamari. Westie-ihmisenä sun on siis ihan pakko lukea oheinen linkki:


  http://www.pohjalainen.fi/arki-ja-el%C3%A4m%C3%A4/keinoemo-pelasti-pentueen-1.1137025

  VastaaPoista
 9. Shelttien nippelitietotoimisto: nippelitiedot ON ihan parhautta, joten tänks teidän mamille tästä! Onkohan se kaulajänne vähän niin kuin vieteri? Ajatelkaa nyt, jos kirahvi saa vaivoin kaulansa ensin taivutettua alas esim. lehtien syömistä varten ja sitten kaula pongahtaakin vahngossa takas ylös ja jää sillai vieterimäisesti vaappumaan puolelta toiselle. :o Olis kyllä ärsyttävää.. ;) Toivotaan, että se jänne ei oo sellainen!

  VastaaPoista
 10. Marja-Leena: KIITOs tästä sinä ihana! <3 Liikutuin ihan kyyneliin tuosta tapauksesta. Onneksi maailmasta löytyy vielä auttamishalua ja yhteistyökykyä! :)))

  PS. Laitan linkin huomiseen postaukseen, jotta muutkin voivat käydä lukemassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü